Hikayemiz

MGS Group Yatırım Danışmanlığı, 2015 yılında İstanbul’da kuruldu. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerini Murat Gürsoy’un yürüttüğü MGS Group, tekstilden kimyaya,  gayrimenkulden finansa birçok farklı alanda faaliyet göstermektedir. Global ölçekli iş birlikleri, distribütörlükler ve yenilikçi iş modelleri aracılığıyla temas ettiği sektörlere ihtiyaçlar ve fırsatlar doğrultusunda akıllı çözümler sunan MGS; dünya standartlarında projelere imza atmaktadır.

Türkiye ekonomisine katma değer sağlamak, yaşama değer katan ürün ve hizmetler sunmak amacıyla, yurtiçinde ve yurtdışında yeni pazarlar oluşturmak isteyen yerel ve global yapılar MGS tarafından danışmanlık ve yatırım becerileri ile desteklenmektedir.

Güçlü iş bağlantıları ve global iletişim ağı sayesinde bugün, dünyanın dört bir yerinde satış, pazarlama, lojistik, tasarım ve üretim alt yapısı oluşturma ve işletme gücüne sahip MGS, değişimin öncüsü, ilklerin adresi olmak için çalışır.

Kurumsal

Misyonumuz

Misyonumuz; faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunarak ülkemize ve paydaşlarımıza katma değer sağlamak, onlar için güvenilirlik, devamlılık ve saygınlık simgesi olmak, evrensel etik değerlere ve sürdürülebilirlik ilkelerine göre global ölçekli – çok yapılı ticari varlığımızı devam ettirmektir.

Sürekli mükemmellik arayışı
Tüm birimlerimizle, müşterilerimizin, çalışanlarımızın, iş ortaklarımızın ve tedarikçilerimizin ihtiyaçlarını hızlıca tespit eder, beklentilerini karşılamada mükemmeliyetçi bir yaklaşım içerisinde oluruz.

Etik duruşumuz
Faaliyet gösterdiğimiz her coğrafyada sosyal, politik ve kültürel değerlere saygı gösterir, yasalara, iş etiği kurallarına uygun ve şeffaf davranırız. Dürüstlüğe, açık iletişime ve adaletli yönetime büyük önem veririz.

Sosyal sorumluluğumuz
En büyük sermayemiz olan ülkemiz ve ekonomisine katma değer sağlamak, sorumluluk duygumuzun temelini oluşturur. İnsana ve doğaya değer veren bir yaklaşımla üretir, ülkemizin ve dünyamızın daha iyi bir geleceğe kavuşması için çalışırız. Sosyal sorumluluk bilinciyle kararlar alır, sürdürülebilirlik ilkelerine uygun hareket ederiz.

0
Yıllık Tecrübe
0
Farklı Sektör Başarısı